Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33.9g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala3.9g13kcal0.6g2.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, Valio, 0,31.6g1kcal0.2g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä 2.7g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla)1.6g3kcal0.5g0g0.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow1.9g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g1.6g1.6kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g65kcal6g6g1.8g0.8g
Valittu annoskoko22g32kcal3g3g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal1.5g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.6g13.6g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163