Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.3g4.6kcal0g0g0.5g0.1g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 11g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Ketsuppi 2.3g2.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g38kcal3.6g1.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko22g19kcal1.8g0.8g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal8.4g3.7g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71073