Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaurahiutale 0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Auringonkukansiemen 2.3g14kcal0.5g0.3g1.2g0.1g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g92kcal3g12.4g3.2g1g
Valittu annoskoko22g46kcal1.5g6.2g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g23kcal0.8g3.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.9g28.6g7.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453