Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 6.8g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 3.3g10kcal0.8g1.5g0.1g0.3g
Viinietikka 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g26kcal1.6g4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko22g13kcal0.8g2g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g7kcal0.4g1g0.1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal3.7g9.2g0.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954