Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Smetana, Valio, hyla2g7.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g3.9g9kcal0.4g0g0.9g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g87kcal3.6g0.4g8g0.2g
Valittu annoskoko22g44kcal1.8g0.2g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.9g0.1g2g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.3g0.9g18.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392