Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g7.8g41kcal0.5g3.2g3g0.2g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g166kcal3.2g10g12.8g0.4g
Valittu annoskoko22g83kcal1.6g5g6.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g42kcal0.8g2.5g3.2g0.1g
Arvot/100g100g383kcal7.4g23g29.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469