Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g13g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g5.3g10kcal0.8g0g0.8g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g2.2g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g1.4g1.1kcal0.3g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g35kcal2.4g1.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko22g18kcal1.2g0.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.6g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.5g3.2g5.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789