Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä 4.7g8.9kcal1.3g0g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g34kcal3g1.4g1.8g0g
Valittu annoskoko22g17kcal1.5g0.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.8g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g78kcal6.8g3.2g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730