Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kaurahiutale 1.9g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai2.3g8.1kcal0.3g1.6g0g0.1g
Mansikka, Tuore12g5.1kcal0.1g1g0g0.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g2.4g13kcal0.2g1.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g109kcal1.8g12g5.6g1g
Valittu annoskoko22g55kcal0.9g6g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g27kcal0.5g3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g251kcal4.1g27.5g12.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569