Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 16g29kcal4.2g0g1.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 6.3g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g81kcal8.6g0.4g5g0g
Valittu annoskoko22g41kcal4.3g0.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna11g20kcal2.2g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g186kcal19.7g0.9g11.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860