Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g36kcal2g2.2g2g1g
Valittu annoskoko22g18kcal1g1.1g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna11g9kcal0.5g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5g4.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922