Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 14g5.4kcal0.1g1g0g0.3g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g2.1g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g3.4g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g38kcal1.8g3.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko22g19kcal0.9g1.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g87kcal4.1g7.3g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154