Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 7.8g10kcal1.7g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi1.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Smetana, Valio, hyla2g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g45kcal3.6g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko22g22kcal1.8g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.9g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g103kcal8.3g2.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162