Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g1.8g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.6g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana43g19kcal1.2g2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko22g10kcal0.6g1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g5kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal2.8g4.6g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271