Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.8g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)11g4.2kcal0.4g0.7g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g51kcal1.6g4.6g3g0.6g
Valittu annoskoko22g26kcal0.8g2.3g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g13kcal0.4g1.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g116kcal3.6g10.5g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111