Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 10g6.1kcal1g0.3g0g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.7g9kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g66kcal4.4g8.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko22g33kcal2.2g4.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal1.1g2.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g151kcal10g19.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104