Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 6.3g44kcal0g0g5g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.3g18kcal0g4.3g0g0.1g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g184kcal1g20.2g10.8g0.2g
Valittu annoskoko22g92kcal0.5g10.1g5.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g46kcal0.3g5.1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g417kcal2.3g45.9g24.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094