Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g2.2g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras4.5g16kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.5g10kcal0.8g0g0.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g64kcal3.4g6.2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko22g32kcal1.7g3.1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g16kcal0.9g1.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g146kcal7.8g14.2g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978