Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)14g9kcal0.2g2g0g0g
Emmental, punaleima 17%2.7g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g5.5g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g44kcal2.4g4.4g1.8g0g
Valittu annoskoko22g22kcal1.2g2.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna11g11kcal0.6g1.1g0.5g0g
Arvot/100g100g100kcal5.5g10g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629