Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Hapankaali 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.5g13kcal1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g86kcal3.4g8g4.6g0.6g
Valittu annoskoko22g43kcal1.7g4g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g22kcal0.9g2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g197kcal7.8g18.3g10.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150