Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g5.3g7.1kcal0.5g1g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g2g7.6kcal0g0g0.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.9g3.1kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g66kcal2.2g3.4g4.8g0.6g
Valittu annoskoko22g33kcal1.1g1.7g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g17kcal0.6g0.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g150kcal5g7.7g10.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143