Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g9g32kcal1.1g6.6g0.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g4.6g6.6kcal1g0.2g0.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g2.3g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana44g95kcal5g14g1.8g0.2g
Valittu annoskoko22g48kcal2.5g7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g24kcal1.3g3.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g215kcal11.3g31.7g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377733