Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 61g423kcal0.4g0g47.7g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 51g170kcal0g41.5g0g0.7g
Sokeri 51g208kcal0g51.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Leivinjauhe 2.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1763kcal11.2g196g103.8g2g
Valittu annoskoko210g882kcal5.6g98g51.9g1g
Annoskoko puolitettuna105g441kcal2.8g49g26g0.5g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094