Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 164g363kcal28.7g0g27.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6.6g0.7kcal0.1g0g0g5.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g6.6g9kcal0.9g0.9g0.2g3.2g
Smetana, Valio, hyla6.6g26kcal0.1g0.2g2.8g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g10g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Sipulikuutiot rainbow11g1.1kcal0.2g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g858kcal62.6g3g66.8g17.6g
Valittu annoskoko210g429kcal31.3g1.5g33.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna105g215kcal15.7g0.8g16.7g4.4g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761