Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 66g25kcal0.7g4.5g0.1g1.6g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Paistijauheliha 10%87g149kcal17.5g0g8.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.4g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Riisi tumma 37g130kcal2.6g26.7g0.9g1.5g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g685kcal42.4g64.4g26.8g7g
Valittu annoskoko210g343kcal21.2g32.2g13.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna105g171kcal10.6g16.1g6.7g1.8g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.3g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327