Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 117g50kcal11.5g0.5g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 76g101kcal6.4g13.4g1.5g3.8g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 4.1g36kcal0g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g383kcal36.2g28.8g11.4g7.8g
Valittu annoskoko210g192kcal18.1g14.4g5.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna105g96kcal9.1g7.2g2.9g2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698