Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Basilika, tuore18g7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Soijakastike 6.3g3.8kcal0.3g0.6g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g35g113kcal17.5g10.5g0.2g1.9g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki18g26kcal0.2g1.1g2.3g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g505kcal38.6g38g21.4g9.8g
Valittu annoskoko210g253kcal19.3g19g10.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna105g126kcal9.7g9.5g5.4g2.5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466