Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g109kcal9.6g0.2g7.9g0g
Sokeri 30g120kcal0g29.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g70g174kcal0g43.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g1041kcal26.2g193.6g16.6g2.4g
Valittu annoskoko210g521kcal13.1g96.8g8.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna105g260kcal6.6g48.4g4.2g0.6g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513