Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 175g46kcal2.7g6.1g0.4g3.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 15g5.2kcal0g1g0g0.3g
Neilikka, annos 4g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g124kcal5.8g19g0.8g7.6g
Valittu annoskoko210g62kcal2.9g9.5g0.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna105g31kcal1.5g4.8g0.2g1.9g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.5g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939