Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis164g184kcal36.1g0g4.9g0g
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g555kcal81.4g0.8g26.4g0.2g
Valittu annoskoko210g277kcal40.7g0.4g13.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna105g139kcal20.4g0.2g6.6g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.4g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032