Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 48g13kcal1.5g0.5g0.4g0.8g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g53g209kcal11.6g0g17.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots43g269kcal12.6g5.6g23.9g1.6g
Valkosipuli 7.1g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g59g532kcal0g0g59.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g2062kcal52.6g14.4g201.6g5g
Valittu annoskoko210g1031kcal26.3g7.2g100.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna105g516kcal13.2g3.6g50.4g1.3g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.4g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640