Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kinkkusuikale, Portti66g83kcal11.3g0.3g4.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g83g20kcal1.5g2.5g0.4g1.6g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Parmesan formaggio da pasta17g76kcal6.6g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g383kcal40g9.6g22.4g4.6g
Valittu annoskoko210g192kcal20g4.8g11.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna105g96kcal10g2.4g5.6g1.2g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238