Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g25g153kcal4.8g1.3g13.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale7.5g4.5kcal0.8g0.4g0g5.5g
Tattarijauho, Myllynparas18g60kcal2.3g11.9g0.3g0.9g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g13g45kcal2.1g5.9g1g2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Vesi126g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g14g103kcal0.1g0.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g741kcal20.6g41g52.8g25.4g
Valittu annoskoko210g370kcal10.3g20.5g26.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna105g185kcal5.2g10.3g13.2g6.4g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365