Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g21g39kcal1.6g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras43g151kcal5.8g28.3g1.3g2.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 43g97kcal8.1g0g7.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu3.2g8.3kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g611kcal33.4g59.6g25.8g5.6g
Valittu annoskoko210g306kcal16.7g29.8g12.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna105g153kcal8.4g14.9g6.5g1.4g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978