Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)38g41kcal8.6g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)31g11kcal0.8g1.5g0.2g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g11g38kcal0.8g7.9g0.3g0g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g13g31kcal1.7g0.4g2.5g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g277kcal24.6g21.6g9.8g1g
Valittu annoskoko210g139kcal12.3g10.8g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna105g69kcal6.2g5.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g66kcal5.9g5.1g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197