Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 65g79kcal13.7g0g2.6g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g126g44kcal2.3g8.1g0.3g4g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Osterikastike, Blue Dragon4.2g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g357kcal33.2g20.4g16g8g
Valittu annoskoko210g179kcal16.6g10.2g8g4g
Annoskoko puolitettuna105g89kcal8.3g5.1g4g2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359