Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet51g62kcal10.9g0g2g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g37g15kcal0.5g3g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas18g51kcal3.5g0g4g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g5.8g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g10g12kcal0.3g2.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g295kcal31.4g12g13g0g
Valittu annoskoko210g148kcal15.7g6g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna105g74kcal7.9g3g3.3g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286045