Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 125g48kcal1.2g8.6g0.2g3.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja5.6g19kcal0.1g4.6g0g0g
Saksanpähkinä 8.7g60kcal1.3g0.3g5.7g1.4g
Vuohenjuusto President38g97kcal7.1g0.2g7.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g530kcal20.2g30.2g34.4g10g
Valittu annoskoko210g265kcal10.1g15.1g17.2g5g
Annoskoko puolitettuna105g133kcal5.1g7.6g8.6g2.5g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701