Kasvis-juustokeitto

Pilko kasvikset ja anna kiehua liemikuutioiden kanssa kypsäksi.

Lopussa sulata sekaan juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3369 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 27g20kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa32g5.5kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaatti 32g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g29kcal1.9g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 81g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g151kcal6.4g15.4g6.4g3.2g
Valittu annoskoko211g76kcal3.2g7.7g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna105g38kcal1.6g3.9g1.6g0.8g
Arvot/100g100g36kcal1.5g3.7g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128020