Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 63g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g34g69kcal5.8g0.7g4.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana421g276kcal14.8g22g13g1.4g
Valittu annoskoko211g138kcal7.4g11g6.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna105g69kcal3.7g5.5g3.3g0.4g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395