Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g52g31kcal3.1g2.2g1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras8.7g23kcal0.7g4.5g0.1g1.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g117g162kcal22.1g0g8.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g538kcal56g16g27g3g
Valittu annoskoko211g269kcal28g8g13.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna105g134kcal14g4g6.8g0.8g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111