Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow56g197kcal4.5g43.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana422g938kcal52.4g91.4g39.8g3.6g
Valittu annoskoko211g469kcal26.2g45.7g19.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna106g234kcal13.1g22.9g10g0.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728