Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1905g2000kcal152.4g266.6g38.1g190.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 70g621kcal0g0g70.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g389kcal33.1g0g28.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g6029kcal371.2g534g273.6g381g
Valittu annoskoko2100g3015kcal185.6g267g136.8g190.5g
Annoskoko puolitettuna1050g1507kcal92.8g133.5g68.4g95.3g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308