Jauhelihavartaat

Reseptillä tulee 16 isohkoa varrasta.

Mausteeksi maustepippuria, mustaapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Sotke muut kuin öljy ja voi taikinaksi ja sekoita kunnolla että taikina sitkistyy.

Uunipellille 50g oliiviöljyä ja 50g voita.

Ruskita ne ekana kevyesti.

Älä käytä leivinpaperia.

Jaa taikina ensin palleroiksi niin saat tasakokoiset vartaat.

Muotoile pitkulaiseksi pitkien puutikkujen ympärille.

Lado vartaat pellille ja paistele joka puolelta niin kuumalla uunilla kuin irti lähtee.

Paistoaika on sen aikaa kun saat kivan paistetun pinnan ympäriinsä.

ps. reseptissä rasvamäärää on tiputettu alaspäin koska suurin osa siitä jää paistopannulle.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1313g2906kcal229.7g0g223.1g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Kauralese 88g315kcal15.8g39.9g6.7g15.3g
Kananmuna kuoreton 210g300kcal26.3g0.6g21.5g0g
Gouda juusto210g903kcal56.7g0g73.5g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g10088kcal663.2g101.4g777.4g37.8g
Valittu annoskoko2100g5044kcal331.6g50.7g388.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna1050g2522kcal165.8g25.4g194.4g9.5g
Arvot/100g100g240kcal15.8g2.4g18.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440272