Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g75g345kcal14.8g0.7g31.4g19.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g75g428kcal17.1g14.6g37.2g4.5g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale250g850kcal35g140g16.8g11.5g
Grahamjauho 700g2295kcal73.9g424.9g15.4g69.3g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl200g680kcal28g128g6.2g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4205g9648kcal344.4g1520.8g214.2g232.2g
Valittu annoskoko2103g4824kcal172.2g760.4g107.1g116.1g
Annoskoko puolitettuna1051g2412kcal86.1g380.2g53.6g58.1g
Arvot/100g100g229kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286