Perukan piimäjuusto

Kiehauta maito.

Lisää piimä muna seos ja kiehauta.

Anna seisoa hetki ja kerää hera sideharsolla vuorattuun siivilään tai juustomuottiin samalla suolaten.

Jäähdytä painon alla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Yorker

Timo69 sanoi...

Hera on maidosta erottuva neste, joka siis jää jäljelle kun juustoa valmistetaan. \r\nJotta energiamäärä jotenkin olisi oikeansuuntainen, pitäisi punnita, paljonko heraa jäi yli. Mutta hera sisältää proteiinia, laktoosia ja vähän rasvaa, eli se ei riittäis

tiistai 09.07.2013 klo 17:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1500g949kcal45g72g52.5g0g
Piimä AB Acidophilus Valio500g265kcal16g22.5g12.5g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4210g2680kcal144g189.6g148g0g
Valittu annoskoko2105g1340kcal72g94.8g74g0g
Annoskoko puolitettuna1053g670kcal36g47.4g37g0g
Arvot/100g100g64kcal3.4g4.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203226