Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%800g1360kcal160g0g80g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Tomaattisose tomaattipyree 60g46kcal2.7g7.7g0.1g0.6g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g10g11kcal0.1g2.3g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g4512kcal351.6g152g267.4g44.6g
Valittu annoskoko2106g2256kcal175.8g76g133.7g22.3g
Annoskoko puolitettuna1053g1128kcal87.9g38g66.9g11.2g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883