Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)38g49kcal6.8g0.8g2.3g0g
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g8g27kcal0.5g6.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Siirappi 5.6g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g238kcal17g30.2g5g4.8g
Valittu annoskoko212g119kcal8.5g15.1g2.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna106g59kcal4.3g7.6g1.3g1.2g
Arvot/100g100g56kcal4g7.1g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201