Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 141g151kcal32.6g0g2.1g0g
Currytahna punainen11g29kcal0.2g1g2.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]48g162kcal5.8g0g17.7g0g
Aurajuusto11g38kcal2.3g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g761kcal81.8g2g51.6g0g
Valittu annoskoko212g381kcal40.9g1g25.8g0g
Annoskoko puolitettuna106g190kcal20.5g0.5g12.9g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996