Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g113g19kcal0.5g2.8g0.7g0g
Herkkusieni, paistettu 56g57kcal1.4g0.2g5.4g1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g35g99kcal6.7g0g7.8g0g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Metvursti kestomakkara2.8g11kcal0.6g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g380kcal19g7.8g29.8g2.2g
Valittu annoskoko212g190kcal9.5g3.9g14.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna106g95kcal4.8g2g7.5g0.6g
Arvot/100g100g90kcal4.5g1.8g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373562